Din leverandør af alle modeller af trækker-og trailere

Lige siden vores opstart i 1976 har vi været i overhalingssporet. Med afdelinger fordelt i Europa, flere end 600 kvalificerede medarbejdere og en imponerende flåde af mere end 18.000 enheder er vi i dag det førende producent-uafhængige udlejningsfirma af transportmateriel i den tunge vægtklasse i Europa.

Siden 2008 har PEMA været en del af GEFA-gruppen, som er den franske bank Société Générale´s finansieringsselskab. Tilsammen kan vi tilbyde ekspertløsninger indenfor transportsektoren.

PEMA: En partner – alle modeller

Vores moderne flåde tilbyder dig usædvanlig alsidige transportløsninger, skræddersyede til dit behov, baseret på et bredt sortiment af produkter. Du kan vælge mellem anerkendte motorkøretøjer af mærkerne såsom DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault og Volvo. Med hensyn til trailere tilbyder vi produkter fra Feldbinder, Kögel, Krone, Närko, BERGERecotrail, Ekeri og Schmitz Cargobull. Takket været et strategisk samarbejde med fabrikanten af specialkøretøjer KAMAG, tilbyder PEMA også lejeløsninger for vekselladsbiler.