Varför PEMA är den rätta lösningen för dig

Tjänster

Tilläggstjänster

Reparationer

Tack vare våra egna fullserviceverkstäder och vårt europeiska partnernätverk av expertverkstäder kan du lita på att vi på PEMA alltid finns till hands för att utföra nödvändiga reparationer eller underhållsarbete, även i nödsituationer.

Alla våra verkstäder har ett omfattande sortiment av reservdelar så att alla reparationer kan utföras snabbt och tillförlitligt. Alla våra mekaniker har genomgått förstklassig utbildning och är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig att komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt, oavsett var du befinner dig i Europa.

Välförsedd med PEMA på alla dina rutter.

 

Underhåll

För oss på PEMA är det en självklarhet att regelbundet serva våra fordon i enlighet med tillverkarens specifikationer. Vi tar dock också hänsyn till dina åtaganden genom att boka in tider som i så lång utsträckning som möjligt begränsar din tidsåtgång och säkerställer att du snabbt är tillbaka på vägen med ditt PEMA-fordon.

Vi finns där för dig. Hela vägen till din destination. Och tillbaka igen.

 

Avtal

PEMA kan hjälpa dig att utföra alla dina transportuppdrag snabbt och i enlighet med gällande branschpraxis. Vi kan erbjuda dig anpassade avtalslösningar som skräddarsys helt efter dina behov. Med PEMA är allt möjligt – från hyrespaket för enskilda dagar till kort- och långfristiga uthyrningar. Vi kan även tillhandahålla fordon i din företagsdesign om så önskas.

PEMA står för kvalitet, mobilitet och flexibilitet.

Förmånlig återlämning

PEMA lägger stor vikt vid ärlighet och transparens, självklart också vid återlämning av kommersiella hyrfordon. Vi erbjuder därför våra kunder tydliga och transparenta återlämningsrutiner. Denna process hanteras av PEMA:s kvalificerade medarbetare och baseras på en konsekvent tillämpning av vår återlämningspolicy och skadekatalog.

Ärlighet och transparens ingår som en självklarhet i alla PEMA:s tjänster.

24-timmars nödsamtal

Vårt europeiska verkstadsnätverk, med sina expertpartner, är väl rustade för nödsituationer. Du kan kontakta oss när som helst på det centrala nödnumret +49 (0) 5521 860 1111, så ordnar vi snabbt nödvändig hjälp.

Oavsett var eller när du behöver oss – PEMA är alltid redo att hjälpa dig!

 

Dokumentbearbetning

PEMA vill att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Därför erbjuder vi ett heltäckande utbud av tjänster som kan skräddarsys för att passa dina individuella behov – från ramavtal och dokumentunderlag för underleverantörer till avtal om körsträckor som kan anpassas efter dina säsongspriser.

Din kärnverksamhet är vår prioritet.

Försäkringsprodukter för fordon

PEMA kan ställa samman ett exklusivt försäkringspaket med förmånliga villkor som ser till att du alltid har rätt försäkringsskydd för dina fordon. I paketen ingår obligatorisk ansvarsförsäkring samt olika nivåer av skadeskydd och särskilda tilläggsförsäkringar för dina hyrfordon från PEMA.

PEMA erbjuder bästa möjliga heltäckande skydd för dina transporter.

 

Däckservice

Dina däck är en av de viktigaste påverkbara faktorerna som avgör om du kan utföra dina uppdrag på ett säkert och tillförlitligt sätt. Vår däckservice ger dig fullt skydd under transporter och gör att du kan känna dig helt trygg på vägarna.

Oavsett om du har fått en punktering eller om däcken är slitna kan du lita på oss. Vid behov kan vi även erbjuda skydd mot skadegörelse.

PEMA håller dig på vägen.

 

Ersättningsfordon

Incidenter inträffar ofta när man minst anar det, det gäller inte minst trafikolyckor. PEMA erbjuder dig flexibilitet om du skadar ditt fordon. Vi förser dig med ett ersättningsfordon så att du klarar av din dagliga verksamhet utan några allvarliga följder.

Bara ring +49 (0) 5521 860 1111 och du kommer att vara tillbaka på vägen på nolltid.

Undvik onödiga stopp med PEMA