Hvorfor PEMA er den rigtige løsning for dig

Basis ydelser

Optioner

Reparationer

Med vores PEMA full service værksteder og et europæisk net af højtuddannede værkstedspartnere er vi altid til stede og du kan stole på at vi kan udføre alle slags reparationer eller vedligeholdelsesservicer, selv i nødstilfælde.

Samtlige vore værksteder har et omfattende sortiment af reservedele således at vi hurtigt og pålideligt kan udføre enhver reparation. Samtlige vore mekanikere har gennemgået en førsteklasses uddannelse og står til rådighed døgnet rundt for at få dig hurtigst muligt tilbage på de europæiske landeveje.

Velforberedt af PEMA på enhver rute.

 

Vedligeholdelse

Hos PEMA vedligeholder vi selvfølgelig vores køretøjer efter fabrikantens foreskrifter. Vi vil dog også gerne tage dig med på råd når det gælder aftaler, for at holde spildtiden så minimal som muligt og sikre dig at du er hurtigt tilbage på landevejen med dit PEMA køretøj.

Vi er til for dig. Hele vejen til dit mål. Og tilbage igen.

 

Kontrakt

PEMA kan hjælpe dig med at løse alle dine transportopgaver hurtigt og i overensstemmelse med markedspraksis. Vores tilpassede kontraktforslag tilbyder dig koncepter der er skræddersyede til dine behov. Med PEMA er alt muligt - vi skræddersyr pakker til kort- og langfristede lejeaftaler. Vi kan også, hvis du ønsker det, levere biler i din virksomheds design og profilering.

PEMA står for kvalitet, mobilitet og fleksibilitet.

Fair aflevering

PEMA lægger stor vægt på fairness og overskuelighed når det gælder aflevering af erhvervskøretøjer. Specielt her er det særdeles vigtigt for kunden såvel som for PEMA at der arbejdes korrekt. Derfor tilbyder vi vores kunder en transparent og forståelig afleveringsprocedure. Dette arbejde gennemføres af kvalificerede PEMA medarbejdere og er baseret på vores afleveringsprocedure og et skadeskatalog.

Fairness og transparens er en del af vor PEMA service.

24-timers nødopkald

Med sine veluddannede partnere, er vores europæiske værkstedsnet godt forberedt på nødsituationer. Du kan kontakte os til enhver tid på vores nødtelefonnummer +45 7941 4151 og vi vil hurtigt sørge for hjælp.

Uanset hvor og hvornår du har brug for os – PEMA står klar til at hjælpe! 

 

Dokument behandling

PEMA ønsker at du får tid til at koncentrere dig mere om din kerneforretning. Derfor tilbyder vi dig et omfattende sortiment af skræddersyede tjenesteydelser nøje afpassede efter dit personlige behov – fra rammeaftaler og kontraktudkast for underentreprenører til kilometerpools, som kan udformes efter dit ønske og efter sæsonafhængige priser.

Din kerneforretning har vores prioritet.

Køretøjets forsikringer

PEMA kan sammensætte en eksklusiv forsikringspakke med fordelagtige vilkår for at sikre at du altid har den rigtige forsikringsdækning på dine køretøjer. Denne omfatter udover den lovpligtige ansvarsforsikring også forsikringsdækning for specifikke skader og særlig tillægsdækning for dine PEMA køretøjer.

PEMA forsyner dig med den mest omfattende forsikringsdækning mens du er på landevejen.

 

Maut

For dig som logistikforetagende er Maut gebyrer blevet en naturlig bestanddel af dine hverdagsopgaver ligesom læsning og losning af lastbiler og trailere. Da vi ved hvor meget kostbar tid vi tit bruger på disse formaliteter, tilbyder PEMA at vi tager os af dem.
Denne tjenesteydelse tilbydes kun af Pema GmbH.

 

Dækservice

For at du kan udføre dine opgaver sikkert og pålideligt, hører dækkene til en af de vigtigste faktorer som vi har indflydelse på. Vores dækservice giver dig fuld beskyttelse mens du er på farten og giver dig fred i sindet, mens du rejser.

Uanset om du har haft en punktering eller dine dæk er slidt ned, kan du stole på os.

PEMA holder dig på landevejen.

 

Erstatningskøretøj

Tingene sker oftest når du mindst forventer det, især når det drejer sig om færdselsuheld. Men også her gør PEMA dig fleksibel, hvis du har beskadiget dit køretøj. Vi stiller dig et reservekøretøj til rådighed således at du kan fortsætte med din daglige forretning uden yderligere spild af tid. Ring til +45 7941 4151 og du er på ingen tid tilbage på landevejen. 

Bliv i bevægelse med PEMA.

 

Telematik systemer

Vær et skridt foran udviklingen med TelematicOne. Gør brug af vores telematik-tjenester for at optimere styringen af din flåde. Vi tilbyder en fabrikant-uafhængig telematikportal som tillader sammenfatning af data fra forskellige systemer med hvilke du kan følge hver lastbil, trailer og veksellad, som du har lejet af os.

En universel løsning med PEMA telematiksystemer.

Uddannelse

Transportsektoren kræver at du hele tiden er à jour med din viden om sikkerhedsregler og om transport af farligt gods. Dette er ikke kun vigtigt men også lovbefalet. PEMA har indgået aftale med Kirchner Schulungen for at tilbyde dig basis og videregående certifikat-kurser med det mål at sikre din succes.

Succes kommer af kendskab – med PEMA vil du være på succesens vej.